---Advertisement---

Fresher jobs in surat

By: anylife

On: April 19, 2025

Follow Us:

---Advertisement---

Job Details

The candidate will be expected to come to the following locality to work: VESU, Katargam, city light. Ecom Express expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday. we have available Fresher jobs in surat

Job Salary:

Rs. 12000 - Rs. 1600

Job Post:

Customer Service Associate

Qualification:

Tenth Pass

Age Limit:

20 - 40

Exam Date:

April 1, 2025

Last Apply Date:

April 19, 2025

Job Description :

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ecom Express will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ecom Express expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ecom Express does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VESU, Katargam, city light.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ecom Express expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.

we have available Fresher jobs in surat

Job Location :

VESU, Katargam, city light

Job Timing :

09:30 am – 6:30pm

Working Day :

Monday to Saturday

Salary Range :

Rs. 12000 – Rs. 16000

Key Skills Required :

No predefined skills necessary

Experience :

Fresher

Education :

Tenth Pass

Gender :

any gender

Join WhatsApp

Join Now

Join Telegram

Join Now

Related Job Posts

Sales Representative

Job Post:
Sales Representative
Qualification:
Graduate
Job Salary:
42000 - 53000
Last Date To Apply :
September 30, 2025
Apply Now

Brand Ambassador

Job Post:
Brand Ambassador
Qualification:
Master's 
Job Salary:
75000 - 100000
Last Date To Apply :
September 25, 2025
Apply Now

Production Incharge

Job Post:
Production Incharge
Qualification:
12th Pass
Job Salary:
10000 - 15000
Last Date To Apply :
September 17, 2025
Apply Now

Performance Marketing Manager

Job Post:
Performance Marketing Manager
Qualification:
Bachelor’s degree
Job Salary:
27000 - 35000
Last Date To Apply :
September 18, 2025
Apply Now

Leave a Comment