---Advertisement---

Marketing Executive

By: anylife

On: June 10, 2025

Follow Us:

Sales Representative
---Advertisement---

Job Details

Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. Company Is In The Field Of Export Import Consulting. Travelling Is Very Much There. Employee Must Be Able To Travel To Vapi And Ankleshwar Through Bike. Also Vadodara And Ahmedabad Through Train. Only Person Who Is Comfortable In Travelling Shall Apply. Pricing, Advertising, Selling, Branding. We have available Marketing Executive in jobs in surat .

Job Salary:

20000-35000

Job Post:

Marketing Executive

Qualification:

Graduate

Age Limit:

19-35

Exam Date:

June 10, 2025

Last Apply Date:

June 25, 2025

Job Description :

Additional Info
Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. Company Is In The Field Of Export Import Consulting. Travelling Is Very Much There. Employee Must Be Able To Travel To Vapi And Ankleshwar Through Bike. Also Vadodara And Ahmedabad Through Train. Only Person Who Is Comfortable In Travelling Shall Apply. Pricing, Advertising, Selling, Branding. We have available Marketing Executive in jobs in surat .

More info about Marketing Executive Job :

  1. How much salary can I expect for this role?
    Ans. Hnp And Company will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
  2. What are the educational requirements for this job?
    Ans. Hnp And Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
  3. Is this a work from home job or a work from office job?
    Ans. This is a work from office job.
  4. Is there a gender requirement for this job?
    Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
  5. Are there any unique skills required for this job?
    Ans. Hnp And Company expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Pricing, Selling.
  6. How much experience is required for this job?
    Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
  7. Where is the job located?
    Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 405-4th Floor, Aastha corporate capital, near VIP Plaza, VIP Road, Surat-395007.
  8. What are the timings of this job?
    Ans. Hnp And Company expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday.

Skills :

Advertising, Branding, Pricing, Selling

Employment Type :

Full time

Job Timings :

9:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday

Interview Timings :

11:00 AM – 4:00 PM | Monday to Saturday

Job Address :

405-4th Floor, Aastha corporate capital, near VIP Plaza, VIP Road, Surat-395007

Salary Range :

Rs. 20000 – Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Graduate / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Join WhatsApp

Join Now

Join Telegram

Join Now

Related Job Posts

Sales Representative

Job Post:
Sales Representative
Qualification:
Graduate
Job Salary:
42000 - 53000
Last Date To Apply :
September 30, 2025
Apply Now

Brand Ambassador

Job Post:
Brand Ambassador
Qualification:
Master's 
Job Salary:
75000 - 100000
Last Date To Apply :
September 25, 2025
Apply Now

Production Incharge

Job Post:
Production Incharge
Qualification:
12th Pass
Job Salary:
10000 - 15000
Last Date To Apply :
September 17, 2025
Apply Now

Performance Marketing Manager

Job Post:
Performance Marketing Manager
Qualification:
Bachelor’s degree
Job Salary:
27000 - 35000
Last Date To Apply :
September 18, 2025
Apply Now

Leave a Comment